„Înţelepciunea lumii acesteia este nebunie înaintea lui Dumnezeu!” (I Cor. 3, 19)

Prin democraţie către dictatura religioasă!Adrian Constantinescu 04.06.2018

Europa respectă dreptul tuturor minorităţilor; dar minorităţile respectă dreptul celor cu care convieţuiesc?

Libertatea de exprimare fără a ofensa alte persoane … democraţie prin votul majorităţii …

Toleranţa faţă de toate religiile, atât timp cât este reciprocă! Acceptul noilor religii, atât timp cât este reciprocă! Aceasta este Europa pe care şi-o doresc toţi. Acest echilibru fragil este dat în final de o balanţă a diversităţii populaţiei europene corectată prin statistici de reechilibrare a opiniilor divergente. În final, o majoritate proaspăt instalată va vota "democratic’’ legea majorităţii din forurile autorizate alese de populaţia regiunii respective …

Statistica nu ne ajută

Europa nu vrea o majoritate … Europa respectă dreptul tuturor minorităţilor, indiferent de rezultatul şi crezul modului lor de viaţă … dar minorităţile respectă dreptul celor cu care convieţuiesc?

Statistică: educaţia aduce o responsabilizare mai profund înţeleasă a raportului şi efectelor individului şi comunităţii în raport cu tot ce îi înconjoară într-o sferă în continuă creştere a conştiinţei ce devine autodidactă. Rezultat: creştem un copil sau maxim doi pentru că ne asumăm ce generăm şi nu-i lăsăm în voia sorţii să crească în sărăcie, mizerie şi cu o educaţie precară, insuficiente pentru a porni motorul conştiinţei responsabile. Statistica arată că mediul educat scade natalitatea, iar cel needucat suprapopulează zona unde se stabileşte. Mulţi copii cu puţine posibilităţi generează infracţionalitate. Mai mulţi şi mai săraci rezultă în infracţionalitate crescută şi ascendent violent!

Timpul a demonstrat că educaţia nu face faţă în a asimila toată populaţia crescândă a păturilor sociale defavorizate. Un rezultat simplu ne arată o creştere continuă a indivizilor cu cele mai mari şanse să devină infractori; statistica arată că majoritatea infracţionalităţii se naşte din aceste pături sociale.

Eșecul Germaniei

Germania încearcă să integreze noile generaţii de migranţi prin reguli stricte, dar societatea germană nu are experienţa României… Nici nu se uită la situația din Franţa, unde a treia generaţie de musulmani născuţi şi educaţi în Franţa are aceleaşi principii religioase; mai mult, teroriștii radicali se recrutează cu precădere din aceste pături sociale!

Deci putem considera că încercarea Germaniei are şanse foarte mari să eşueze, atât timp cât copilul se duce acasă şi emițând o teorie, este corectat în secret de către părinţi prin frică şi intimidare. El va creşte într-o distonanţă a conştiinţei ce nu poate naşte decât probleme psihice la maturitate. (Când s-au despărţit ai mei plângeam să vină taică-meu înapoi; acum realizez că era un model comportamental de care o ruptură nu putea fi decât benefică. Instabilitatea mea emoţională a fost lungă şi anevoioasă spre o echilibrare pe care nu o găseam sub îndrumarea unui părinte care în alte culturi dogmatice religios este mult mai autoritară)  Autoritatea excesivă, impusă prin intimidare şi exploatare emoţională (ulterior cea sexuală) se naşte în cadrul acelor pături sociale defavorizate sau care nu au acces la informaţie, în afara unor crezuri religioase impuse (excludem creştinismul, hinduismul, budismul, etc., cele care te primesc şi te lasă să te retragi oricând vrei, asumându-ți responsabilitatea deciziilor tale). Intimidarea şi exploatarea emoţională (un exemplu bun sunt câinii) se bazează pe dezorientare și frică, la rândul lor întreținute prin atacuri fizice şi emoţionale. Eşti dezorientat ca tânăr (am fost şi eu şi ştiu cum e), exaltarea tinerească fiind încă un factor în impulsionarea religioasă.

Concluzie proprie: nu cred că şcoala germană va schimba modelul comportamental moştenit de la părinţi.

Spre o Europă islamizată

Dacă democraţia europeană nu va supune un control asupra demografiei religioase europene, direcţia actuală duce spre o viitoare majoritate musulmană: ei nasc mulţi copii şi sunt susţinuţi de politica de integrare europeană. Chiar dacă nu ar mai intra musulmani din acest moment pe teritoriul german, rezultatul ar fi acelaşi în viitorul mai îndepărtat!

Experimentul integrării migraţionale într-o gândire deschisă către a asculta şi valorile altora depinde în totalitate de educarea viitoarelor generaţii spre această formă a conştiinţei - valori care nu sunt acceptate şi sunt pedepsite inuman în ţările musulmane. Europa respectă cultura şi credinţele musulmane în spaţiul ei. În Europa femeia musulmană se poate plimba pe plajă acoperită în negru din cap până în picioare (pasămite e dreptul său democratic!). Altfel, în ţările arabe radical islamizate, soţia mea, dacă ar ieși în slip pe plajă, va fi linşată! Problema pe viitor în Europa (şi chiar şi acum) este că zonele unde soţia mea și orice femeie europeană riscă să fie linşate sunt în continuă creştere!

Dictatura minorităților

În concluzie, imigranții musulmani nu pot fi integraţi, vor deveni majoritate şi în numele dreptului de vot democratic al majorităţii vor implementa încet, încet legile lor religioase. Iar apoi mai e un pas în a se naşte şi facţiuni ultra – cele care îmi vor linşa soţia sau îmi vor rezerva fetiţa minoră pentru o căsnicie din obligaţie (tradiţii întâlnite la multe culturi răsăritene) sau îi vor face circumcizie inocentei mele fetiţe - tradiţii care se pare că nu au murit nici la romii din România după 2000 de ani de pribegie (ei încă vorbesc dialectul lor transmis prin viu grai), romi care au fost instituţionalizaţi de regimul comunist, dar care nu s-au schimbat prea mult. Încotro ne îndreptăm?

Autori: nişte conştiinţe ce au dreptul democratic de a gândi şi a comunica; o (viitoare?) minoritate ce trebuie respectată şi susţinută, conform valorilor europene încă în vigoare.

Europa respectă cultura şi credinţele musulmane în spaţiul ei. În Europa femeia musulmană se poate plimba pe plajă acoperită în negru din cap până în picioare (pasămite e dreptul său democratic!). Altfel, în ţările arabe radical islamizate, soţia mea, dacă ar ieși în slip pe plajă, va fi linşată!

Un studiu recent arată că în Germania unul din trei studenți este dispus să lupte și să moară pentru apărarea islamului.