„Înţelepciunea lumii acesteia este nebunie înaintea lui Dumnezeu!” (I Cor. 3, 19)

Viitorul copiilor noștri?Marian Scarlat-Ghițeanu 31.10.2018

“Cărui bărbat nu-i plac femeile? În primul rând le iubeşti pentru farmecul lor. Şi în al doilea rând le iubeşti pentru că fac oameni.” (Petre Ţuţea)

- Degeaba Ştefan cel Mare şi Sfânt a luptat aproape o jumătate de secol împotriva turcilor păgâni pentru a-i apăra pe ai săi de jafurile otomanilor dar şi de pidosnicia spahiilor şi ienice­rilor!

- Degeaba Mihai Vodă Viteazul, pri­mul unificator al Ţării, s-a luptat cu măcelarii unguri şi a fost sfârtecat la Turda, pentru ca Ţara Unită să nu mai fie pradă ”europenilor”de atunci şi os­manlâilor!

- Degeaba! Pentru că numai peste câteva sute de ani, acea grămadă de cetățeni iresponsabili, care se autoin­titulează “popor creştin”, deja consu­mă “şaorma cu de toate” şi vrea căsă­torie uni-sex....

Ce-o fi făcut marea majoritate a românilor noştri, dragi, creştini şi patrioţi, în cele două zile ale referendumului? Păi, românul nostru a pus pastramă pe grătare și a băut multă, multă bere. O fi tras i-un pui de somn, ca să-i fie de bine! Referendumul? Ei, lasă, de asta-i arde omului nostru, mândru că e român?! Să se ducă Patriarhul, că doar îndemnul Preafericitului Părinte Daniel nu-i pentru el: “Ţinând seama de scopul acestui referendum, participarea la vot este un drept, o onoare i o binecuvântare!”

UE ne iubeşte!?!

După ce s-a trezit, a doua zi probabil că s-a simţit şi român, dar i european, progresist, tolerant, corect politic... Doar a primit felicitări chiar de la “UE” în persoană! Chiar imediat după aflarea rezultatelor de la referendum pentru căsătoria între un bărbat i o femeie! Preşedintele Grupului S&D (grupul socialist european, din care face parte i PSD), germanul Udo Bullmann, a declarat:

“Acest rezultat arată că majoritatea românilor nu are niciun interes în a-şi vedea ţara discriminând cuplurile de acelaşi sex. Schimbarea propusă a fi adusă Constituţiei ar fi fost un clar pas înapoi pentru drepturile persoanelor LGBTI şi ne bucurăm că această idee intolerantă asupra conceptului de familie nu a primit susţinerea cetăţenilor României.

Ceea ce ar trebui sa conteze într-o familie este pe cine iubeşti, nu sexul persoanei de lângă tine. Grupul nostru a fost întotdeauna vârful de lance al luptei pentru drepturile LGBTI şi vom susţine acest lucru oriunde le vom vedea ameninţate. Sperăm că Guvernul României va asculta alegătorii şi se va concentra pe problemele care contează pentru aceştia. De asemenea, încurajăm Guvernul să înainteze lucrul pentru legislaţia parteneriatului civil, care este încă în pregătire.

Am susţinut de mult timp faptul că toate statele membre UE trebuie să recunoască parteneriatele civile şi căsătoriile persoanelor de acelaşi sex, astfel încât cetăţenii să aibă statutul şi drepturile protejate atunci când intră într-un alt stat membru UE. Acesta este un impediment clar în calea dreptului la libera circulaţie al cetăţenilor, lucru pe care UE are datoria de a-l rezolva.”

Politicienii români, în genunchi!

Deja, a doua zi după încheierea votului, la nici 48 de ore de la invalidarea referendumului, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu (PSD), a declarat că parlamentarii din tot spectrul politic vor depune săptămâna viitoare un proiect de lege privind reglementarea parteneriatului civil.

„Nu există câştigători i pierzători atunci când există consultări publice exis­tă doar posibilitatea să identificăm cele mai bune soluţii care să ne aducă pe toţi împreună. Zilele trecute a fost organizat un referendum care nu are câştigători i nu are pierzători, are doar un singur me­saj, un mesaj că, în definitiv, trebuie să găsim acele proiecte, acele soluţii, care ne pot împinge înainte. Există o parte din aceste soluţii”, a spus Negrescu, în acord perfect, cum se vede, nu numai cu liderii PSD, dar i cu liderii celorlalte partide ro­mâneşti.

Ceea ce este foarte in­teresant, este că declaraţia ministrului PSD Victor Negres­cu arată că toată clasa politică românească tia i de-abia aş­tepta rezultatul referendumu­lui, ca să treacă mai repede la impunerea legislativă a parte­neriatului civil!

Dar cu viitorul copiilor noştri cum rămâne? Cum s-a votat! Așa cum ne zic Bullmann şi Negrescu i toată gruparea lor stângistă, atee, care de-abia a aşteptat să savureze victoria neo-păgânismului!

Respect pentru cei care au votat!

Dincolo de orice, me­rită tot respectul nostru cei peste trei milioane i jumătate de români care au participat la referendumul pentru familie, miile de preoţi care s-au gân­dit la viitorul copiilor noştri i care se roagă pentru noi, pentru Neam și pentru Ţară!

În rest, mergem înainte, crezând în viitorul urmaşilor noştri şi în Dum­nezeu! Să ne iubim în continuare po­porul din care facem parte!

 

De același autor