„Ochii Domnului spre cei drepţi şi urechile Lui spre rugăciunea lor.” (Ps. 33, 14)

„Am ajuns la vorbele Mitropolitului!”Silviu Alupei 17.07.2019

■ Societatea românească postcomunistă (zis creștină) continuă să se joace cu focul – nu chiar cu focul Iadului, dar sigur cu flăcările Sodomei și Gomorei.

■ Luna iunie 2019 a fost marcată de evenimentele „L.G.B.T.T. – Mândria Lucifericilor”, generate de marșurile și demostrațiile A-NORMALILOR din Timișoara (prima săptămână), Cluj (a doua săptămână) și București (a treia săptămână).

■ Această (de ne-imaginat până mai ieri!) OFENSIVĂ L.G.B.T.T.-istă vizează legiferarea rapidă a PARTENERIATULUI CIVIL (CĂSĂTORIA UNI-SEX, adică) și aplicarea urgentă a S.N.E.P. („Strategia Națională de Educație Parentală 2018 - 2025” – adică implementarea în școli a ideologiei TRANS-GENDER, un experiment oribil de schimbare a  omului), acceptată de România prin „Convenția de la Istanbul”.

Starea de descompunere morală (în plan creștin) și de lașitate generalizată a românilor (astfel agresați spiritual și biologic) a fost intuită de ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, înaintea Referendumului pentru familia normală (din 2018), dar și de revista CONȘTIINȚA, într-o (singulară)  campanie de presă NON-STOP (din iulie 2018 și până astăzi, când căsătoria uni-sex și ideologia trans-sexuală se află la un pas de a fi legiferată/aplicată!).

„Război cu Biserica”

Considerat cel mai dur mesaj al unui ierarh al Bisericii Ortodoxe Române (B.O.R.), lansat înaintea Referendumului pentru familie, conținutul mediatic (în plus de cel teologic, sociologic și civic) elaborat de ÎPS Laurențiu Streza a avut darul de a lumina minți și de a trezi conștiințe.

Acum, după marșurile homo-sexualilor – ca ofensivă L.G.B.T.T. asupra marilor centre universitare – pericolul A-NORMALITĂȚII a devenit iminent. Deși, în 2018, multora dintre români (atei, semiatei, ortodocși, căldicei etc.) le părea o falsă alarmă... bisericească.

Astăzi, după dezmățul satanic al L.G.B.T.T.-iștilor în spațiile publice (culturale, universitare, civice, sociale etc.), cuvintele Mitropolitului Laurențiu devin și mai dureroase: „Am ajuns, iată, vremea în care trebuie să reconfirmăm normalitatea și firescul familiei [...]. Noi suntem acum conștienți că trecem printr-o perioadă de luptă duhovnicească împotriva duhurilor întunericului, care duc neîncetat război cu Biserica lui Hristos”.

Realități zguduitoare

Atacat de „armata ONG-urilor necreștine”, chiar dat în judecată de lideri civici ne-botezați, Mitropolitul Laurențiu a ripostat cu un mesaj public de mare forță duhovnicească. Astăzi, după doar zece luni de la boicotarea premeditată a Referendumului, în plină ofensivă „LGBTKGBT” pentru legiferarea parteneriatului civil, previziunile ÎPS Laurențiu Streza tind să devină realități zguduitoare pentru comunitatea creștină a românilor normali (încă) la cap și (încă) sănătoși la suflet: „Ne așteaptă cel mai mare examen al nostru! Un examen de credințã și de conștiință națională ca popor unit și liber, chemat să dea mărturie concretă pentru valorile noastre morale, pentru apărarea sfințeniei familiei tradiționale, pentru ocrotirea educației sănătoase și a viitorului copiilor noștri”.

Forțele anticreștine

În calitate de ierarh al Bisericii strămoșești, bimilenare, Mitropolitul Laurențiu i-a redus la tăcere pe mulți intelectuali cumpărați de oficinile neopăgânismului pentru a silui știința pedagogiei și știința biologiei într-o țară creștină în care încă mai primează normalitatea în vorbire, gândire, comportament și acțiune socio-politică: „O falsă și întunecată ideologie vrea să ne reeduce pe toți și să ne învețe că NATURALUL și FIRESCUL sunt expresia unor așa-zise «prejudecăți» și nu fundamentul vieții noastre ca ființe umane, libere și demne, create de Dumnezeu, capabile de frumusețe și dragoste, de credință și moralitate, chemate la asemănarea cu Dumnezeu”.

Avem în față un exemplu de implicare a unui ierarh al B.O.R. în viața cetății atunci când forțele anticreștine (oculte) din Est și din Vest atacă la baionetă fundamentele vieții sociale, care sunt familia normal și copilul: „Suntem amăgiți cu ipoteze educaționale așa zis «moderniste» din cercetările ONG-urilor străine [...] Copilul trebuie să se dezvolte în spiritul familiei tradiționale – ca nucleu al vieții sociale, culturale, morale a românilor și cu implicații creștine milenare”.

Iată, deci, că am ajuns la vorbele Mitropolitului Laurențiu, pe care, foarte mulți români nu le-au prețuit în 2018. Astăzi, ne punem cenușă în cap?

„Dezintegrarea familiei”

Defilările L.G.B.T.T.-iștilor în spațiile publice din Timișoara, Cluj și București, după un plan foarte bine organizat, finanțat, protejat și mediatizat la maximum prin presa on-line (necreștină) sunt acum efectul pasivității vinovate a multor români zis „creștini” (majoritatea familiști cu pretenții de părinți responsabili) care au ignorat examenul de conștiință, solicitat de Mitropolitul Laurențiu.

Disoluția morală și socială de azi a fost intuită în revista CONȘTIINȚA în ediția specială din septembrie 2018, în care am titrat pe prima pagină un avertisment jurnalistic cu conotații apocaliptice: „Ratarea Referendumului poate aduce / CĂSĂTORIA UNI-SEX, DEZINTEGRAREA FAMILIEI”.

Reproducem atenționarea de la începutul acelui documentar, șocant pentru presa ortodoxă din România post-comunistă: „Așteptatul Referendum pentru căsătoria normală (doar dintre un bărbat și o femeie!) va însemna o confruntare apocaliptică între comunitatea L.G.B.T.T. și comunitatea BISERICII CREȘTINE”.

N.R. În acest articol, acronimul „L.G.B.T.T.” înseamnă „Legile Gomorei și Bolile Transmisibile Trans-sexual”.

 

De același autor