CREŞTINUL AUTENTIC DE ASTĂZI – UN MARTIR ÎN DEVENIRESilviu Alupei 16.08.2021

-  „Această carte este mărturisirea mea, ca preot ortodox, în aceste vremuri tulburi, pricinuite de apariţia acestui virus – COVID 19, care a fost creat în mod special, ca să lovească în credinţa religioasă a oamenilor din zilele noastre” (pag. 7).

-  „Vremurile apocaliptice pe care le trăim cu toţii în prezent nu ne sperie, căci sunt doar un început de cernere a credinţei” (pag. 7).

-  „Am căutat să-mi explic, după luni de zile de cercetare în bibliotecă, de cugetare în timpul slujbelor religioase: de unde provine această pandemie, cum a prins aripi şi cine o susţine cu atâta tărie?” (pag. 8).

-  „În spatele ei se află Guvernul Mondial, care s-a înfiinţat de curând. Crezul politic al acestui guvern este dat de New Age, noua religie falsă, care a prins contur în toate ţările lumii” (pag. 8).

-  „În centrul mişcării New Age se află Antihristul, care luptă pe viaţă şi pe moarte, ca să distrugă Biserica lui Hristos prin orice mijloace” (pag. 8).

„În mileniul trei, în care ne aflăm, cei mai persecutaţi din lume sunt creştinii. Ei sunt loviţi din toate părţile: unii sunt martirizaţi de păgâni doar pentru că îl iubesc pe Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Iar pe de altă parte, multe directive şi legi europene (şi nu numai) sunt împotriva VALORILOR CREŞTINE. Ca să apere aceste adevăruri sfinte, creştinii sunt persecutaţi în aceste vremuri... democratice”.

„Persecutarea făţişă a creştinilor în aceste vremuri este semnul că Antihristul este în lume şi că el este împotriva binelui, a frumosului, a sfinţeniei şi a Adevărului” (pag. 16).

„Minţi diabolice”

„Acest virus Covid 19 nu este creat pentru animale şi nu provine de la animale sau păsări. Este creat de minţi diabolice, ca armă biologică, chimică de distrugere a maselor omeneşti. Există laboratoare ştiinţifice în multe ţări avansate din punct de vedere economic, în care se cheltuie sume enorme pentru a crea viruşi şi bacterii, ca să distrugă omenirea” (pag. 18).

„Sunt servicii speciale, instituţii create anume, ca să producă multă dezinformare. Nu se doreşte adevărul şi lumea trebuie ţinută în confuzie, în minciună, ca mai marii lumii să poată lucra în ape tulburi la distrugerea omenirii” (pag. 19).

„Virus controlat, dirijat, infiltrat”

„Nu există pandemie mondială, ci artificială, creată în laborator şi răspândită ca panică prin mass-media, care este arma politicienilor. Acest virus Covid 19 este controlat, dirijat şi infiltrat unde se doreşte. El face parte dintr-un plan, un program gândit de multă vreme de o mână de nelegiuiţi, care l-au scos pe tavă acum, ca să fie experimentat la scară mondială” (pag. 22).

„Toate statele lumii, care au aderat de mulţi ani la acest Guvern Mondial, au fost afectate de virusul Covid 19. Pentru Guvernul Mondial, persoanele de vârsta a treia sunt o mare povară socială şi economică. De aceea, el s-a grăbit să pună în practică acest proiect diabolic: pandemia Covid 19, ca să distrugă acest segment de populaţie, care are o imunitate foarte scăzută. Prin decesul acestor persoane, Guvernul Mondial a scăpat de grija pentru persoanele vârstnice” (pag. 22).

„Lupta dintre serviciile secrete”

„Nu mai există nicio sursă credibilă, la ora actuală, chiar şi o parte din SRI şi-a pierdut credibilitatea, deoarece unele servicii nu mai lucrează pentru ţara noastră, faţă de care au depus jurământul militar”.

„Lupta este foarte mare între serviciile secrete, care adună tot felul de informaţii ce rămân, din păcate, în sertarele unor politicieni fără nicio frică de Dumnezeu şi nici iubire de Patrie, deoarece s-au vândut cu totul străinilor” (pag. 26).

„Avem nevoie de o reformă totală, de la A la Z, în orice instituţie. Orice sursă de informaţie la ora actuală este controlată politic” (pag. 26).

„Cernerea credinţei”

„Această pandemie nu este ultimul semn de la sfârşitul lumii. Ea este începutul unei perioade grele. Va urma o cernere mare a credinţei creştine. Aurul se vădeşte a fi aur curat doar prin foc; la fel şi creştinul: este autentic doar dacă trece cu bine prin aceste vremuri de necredinţă ale pandemiei” (pag. 59).

„Vremurile pe care le trăim acum nu trebuie să ne sperie, dar ele ne dau de gândit. Nu poţi fi căldicel. În Apocalipsă se spune că va veni vremea când va trebui să fim foarte fierbinţi pentru credinţă, plini de jertfă şi de curaj în a-L mărturisi pe Hristos; sau reci, nepăsători, îndoielnici în actul credinţei creştine”.

„După această pandemie, vor veni vremuri şi mai grele. Ni se va cere obligativitatea vaccinării, a CIP-uirii şi lepădarea totală de credinţă”.

„Vremuri apocaliptice”

„Va veni vremea când un creştin autentic va fi un MARTIR ÎN DEVENIRE. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom trece şi peste aceste vremuri apocaliptice. Nu ne temem! Cu noi este Dumnezeu!” (pag. 59).

„Vaccinarea obligatorie este un mare abuz asupra omului. I se anulează libertatea. De ce persoana vaccinată se teme de o persoană ne-vaccinată? Dacă vaccinul este aşa de bun şi îţi oferă o imunitate totală, de ce atunci te temi de o persoană ne-vaccinată? Înseamnă că vaccinarea obligatorie nu este o soluţie bună împotriva acestui Covid 19!” (pag. 60).

„Psihoza Covid 19”

„Oricât s-ar strădui ştiinţa să producă un vaccin contra acestui covid 19, nu va reuşi să-l izoleze, deoarece tulpina lui se modifică foarte repede. Apar mereu alţi viruşi, inventaţi în laboratoare, care vor fi tot mai agresivi, pentru a se produce şi comercializa vaccinuri noi, costisitoare” (pag. 63).

„Psihoza pe care o produce Covid 19 nu poate fi vindecată prin vaccinuri. Este cea mai gravă boală, la care vor fi supuşi oamenii. De frica acestui virus, ei vor accepta foarte repede orice vaccin. Nimeni nu poate garanta eficienţa unui astfel de vaccin, care trebuie testat câţiva ani pe un segment foarte mare de populaţie din toate ţările lumii. Un vaccin, de exemplu, realizat pentru populaţia din India, nu are aceleaşi efecte pentru populaţia Europei” (pag. 63).

„Lumea globalizată, fără suflet”

„Globalizarea promovează un individualism imitativ. Lumea globalizată, în care trăim deja, este anostă, uniformă şi fără chip. Omul modern tinde să-şi acopere chipul în gloată, preferă să nu aibă chip şi personalitate, pentru a nu fi responsabil de faptele sale. Omului globalist i se ia puterea de a mai privi spre ceruri şi a nădăjdui în raiul lui Dumnezeu. El crede că totul este aici pe pământ şi că, dacă ai bani, poţi cumpăra totul, chiar şi paradisul. Este o mare înşelare în care ne împinge diavolul”.

„Într-o lume globalizată, dispare iubirea sufletească, credinţa sfântă şi compasiunea. Ajutorul societăţii secularizate este un ajutor formal, fără priviri, fără dialog şi fără suflet. Oamenii devin obiecte, numere, fără de personalitate. Biserica lui Hristos este scoasă în afara societăţii şi în locul lui Dumnezeu este pus Antihristul, o persoană demonizată, care va produce mare rău în omenire, prin înşelare şi viclenie. El este o întruchipare a diavolului” (pag. 154).

„Pandemia instalării Guvernului Mondial”

„Pentru a menţine globalizarea în lume este nevoie de un Guvern Mondial, care să coordoneze şi să controleze totul (...). Guvernele naţionale sunt în faţa lor doar marionete care execută în mod automat orice cerinţă şi prevedere din partea G.M., ce deţine toate bogăţiile lumii, precum şi puterea politică”.

„Această pandemie cu Covid 19 este doar un pretext ca să se accelereze şi mai mult instalarea oficială a acestui Guvern Mondial. Fostul premier britanic Gordon Brown a făcut de curând apel la liderii mondiali pentru a crea o formă temporară de Guvern Mondial, spre a lupta mai bine cu pandemia Covid 19” (pag. 154).

„Elitele mondiale au pregătit N.O.M”

„De multe decenii, elitele mondiale au pregătit, pas cu pas, Noua Ordine Mondială (N.O.M), care urmăreşte crearea acestui Stat Planetar Unic, condus de un guvern unic, având monedă unică, armată proprie etc.” (pag. 155).

„Miliardarul marxist George Soroş afirma în data de 11 mai 2020, într-un interviu pentru Project Sindicate, că suntem într-un moment revoluţionar, în care putem realiza ceea ce părea de neconceput: Guvernul Mondial” (pag. 156).

„Sincretism religios cu sigla New Age”

„Acest Guvern Mondial este împotriva Bisericii lui Hristos şi promovează un ecumenism, de fapt un sincretism religios, sub sigla New Age, noua religie mondială, de sorginte satanistă. Acest Guvern Mondial, în sine, este satanist, deoarece îl promovează pe Antihrist, pe care vrea să-l instaureze Conducător, Rege al acestei instituţii internaţionale. Guvernul Mondial este împotriva oricărei naţiuni, respinge orice tradiţie şi nu ţine cont de cultura popoarelor” (pag. 159).

„Soluţia de salvare”

„Orice perioadă din istoria omenirii este îngăduită de Dumnezeu. Nimic nu se întâmplă în lume fără ştirea Lui. În orice moment, istoric, Dumnezeu a fost mereu prezent, viu şi lucrător prin pronia Sa divină. Omenirea trece acum printr-o mare pandemie, produsă de acest virus Covid 19, care este creaţie umană, scăpată cu bună-ştiinţă dintr-un laborator ştiinţific (...) În astfel de momente dificile, Sfânta Scriptură, care este Cartea lui Dumnezeu, ne învaţă cum să procedăm, cum să ne manifestăm şi care este soluţia eficientă de salvare” (pag. 189).

„Liturghia este Jertfa lui Iisus pe Cruce, prelungită până în vremea noastră. Când va înceta Liturghia, va veni sfârşitul lumii. Pe lângă Sfânta Liturghie, Biserica ne cheamă să luăm parte la slujba binefăcătoare a Maslului (...) De mare ajutor în această pandemie este postul care, de asemenea, poate face minuni (...) să postim cu toată fiinţa; să ne rugăm din toată inima şi să credem cu toată convingerea în existenţa şi puterea lui Dumnezeu, care este mare şi bun” (pag. 196).

„În vreme de pandemie, trebuie să citim cărţi ziditoare de suflet, cât de multe: Biblia, Filocalia, Patericul, Acatistierul, Vieţile Sfinţilor etc. (...) Pe timpul pandemiei, să ne împodobim sufletul cu multe milostenii la săraci; să-i vizităm şi pe cei bolnavi şi să-i întărim pe cei care sunt în deznădejde, gata de suicid. Solidaritatea cu cei în suferinţă este foarte importantă” (pag. 197).

Un dar editorial pentru comunitatea BOR:

Preotul prof. dr. SAVA BOGASIU, colegul nostru de redacţie, a dăruit comunităţii creştinilor ortodocşi români, această carte, extrem de utilă în anii plandemiei, ai pandemoniei...

Cu un titlu ce impactează conştiinţa bisericească („Creştinul autentic de azi – un martir în devenire”), cartea părintelui profesor buzoian SAVA BOGASIU a fost publicată la curajoasa editură „EDITGRAPH” din Buzău, în iulie 2020 (www.editgraph.ro).

Am reprodus citate selectate după criteriul utilităţii unei „lecturi plandemice” în care părintele publicist SAVA BOGASIU, abordează tema „Guvernului Mondial”. Această organizaţie anti-creştină este, în opinia autorului, beneficiara lansării în lume a pandemiei COVID 19, care ar pregăti instaurarea lui Antihrist, aşa cum ni se profeţeşte în Cartea biblică a Apocalipsei. (Silviu Alupei)

De același autor