„Ochii Domnului spre cei drepţi şi urechile Lui spre rugăciunea lor.” (Ps. 33, 14)

Pângărirea spațiului public – un fenomen stradal „New Age”Silviu Alupei 15.11.2019

Silviu Alupei

  • Fenomenul „GRAFFITI” terorizează – vizual, psihic – Capitala!
  • Aprope că nu există zid, fațadă de clădire/instituție sau bloc de locuințe care să nu fie mânjite cu înscrisuri sau picturi tip „GRAFFITI”.
  • În ultimii 10 ani, fenomenul „GRAFFITI” a luat o amploare simptomatică pentru starea de anarhie mentală și psihică pe care vor să o impună progresiștii/globaliștii „civilizației New Age” (noua Eră a neo-păgânismului!).
  • Anul 2019 a adus însă o noutate: mesajele cu semantică anticreștină și simboluri sataniste care au început să fie pictate (noaptea) și pe gardurile bisericilor ortodoxe din România!
  • Să ne pregătim, noi, creștinii din România toleranței, ca în anul 2020 să se treacă la pasul doi, adică la vandalizarea fațadelor/zidurilor/pereților de biserici/mănăstiri/schituri, prin mânjirea acestor lăcașe de cult cu „GRAFFITI SATANICE” și cu simboluri L.G.B.T.-iștilor neo-marxiști?
  • Iar în anul 2021 să se treacă la pasul trei, adică la incendierea de către piromanii progresiști a lăcașelor de cult creștin, așa cum am văzut recent în Franța? Vremuri de...PRE-PARUSIE!

Pictograma lui „Satan cel bun” (în limbajul/argoul sataniștilor GRAFFITI) – apărută la intrarea în Parcul Herăstrău, la zece metri de statuia lui Charles de Gaulle. Începe și procesul de... satanizare vizuală a parcurilor Capitalei?

Simboluri sataniste pe gardul Bisericii Ortodoxe din curtea Spitalului TBC de pe B-dul Ștefan cel Mare la intersecția cu B-dul Barbu Văcărescu (la 20 de metri de sediul IGPR – MAI!) Se observă crucea dezaxată/ strâmbată/ flambată/ răsturnată...

Semne sataniste pe fundația gardului de la „Așezământul Social pentru Bătrâni” din Curtea Bisericii Ortodoxe  „Sfântul Silvestru” din Capitală (unde a slujit Părintele Galeriu).

Mesaje anticreștine pe gardul (nou-nouț) al Bisericii Ortodoxe„Precupeții Noi” din zona Piața Romană – ASE. Pe o placă de beton, sataniștii/progresiștii au scris: „Fuck the God”. Iar pe altă parte a gardului: „Fuck the Religion”. Am aflat că preotul paroh a revopsit de două ori, anul acesta gardul bisericii, pentru a acoperi acele GRAFFITI SATANICE. Acum, un bun creștin a dat cu vopsea peste cuvintele obscene...

Mesaje anarhiste (codificate), simboluri sataniste și semne/tag-uri neo-marxiste în jurul Sfintei Cruci din Piațeta 21 Decembrie (Piața Universității), chiar pe zidul Universității de Arhitectură Ion Mincu. În centrul foto este Crucea Martirilor Eroi, căzuți acolo în Decembrie 1989. Acum, după 30 de ani de libertate anarhică, așa îi cinstim pe martirii anti-comuniști care ne-au redat demnitatea?

AVORT GRATIS – anunț care incită la crimă pe un panou electric din gardul lateral al Catedralei Sfântul Spiridon (Calea Bibescu Vodă, la 150 metri de Dealul Patriarhiei). Se mai observă lateral (sus, stânga și dreapta) simbolul avortului – mâna cu cinci degete înroșite de sângele mamei avortoare – și, stânga jos, crucea cu brațele frânte în „V” (siglă a satanismului mondial în secolul 20). Atenție! Acest panou satanizat se află vis-a-vis (deci la 7 metri distanță) de intrarea în clădirea Cancelariei Sfântului Sinod al B.O.R.!

De același autor