Mărturia unui adolescent14.12.2017

O umbră uriaşă, de doi metri, stătea în colţul camerii şi mă privea...

Diavolii şi îngerii există. Ei sunt printre noi, chiar dacă noi nu realizăm. Diavolii vor încerca tot timpul să ne sperie, pe noi, oamenii, dar Dumnezeu nu îi va lăsa niciodată să ne rănească. Noi vom fi întotdeauna apăraţi de îngeri şi nu ar trebui să ne fie frică de ei.

Musafir nepoftit

Eu am avut două impacte puternice cu diavolii. Prima oară, când eram mic, aveam în jur de 7-8 ani şi stăteam în camera mea cu uşa larg deschisă. Mă jucam liniştit şi deodată simt un fior pe şira spinării. Mă întorc cu faţa spre uşă şi o umbră de femeie de aproximativ 1 metru şi jumătate se uita fix la mine. În jurul ei era un praf negru care cădea încet pe pământ. Avea ochi galbeni, strălucitori care ieşeau în evidenţă. Ne-am holbat unul la altul pentru câteva secunde, apoi a fugit brusc. Mă uitam la ea fără teamă, doar curios, însă imediat cum a părăsit camera, am simţit o spaimă teribilă. Nu am ştiut că era un diavol şi nici nu le-am spus părinţilor pentru că am avut impresia că doar mi s-a părut. Până de curând...

Încă unul. Același?

A doua întâmplare s-a petrecut în iunie 2017. Îmi termi-nasem rugăciunea şi stăteam în pat încercând să adorm. Dintr-o dată aud draperiile fâşâind şi nişte paşi greoi dar rapizi care s-au îndreptat spre colţul camerii. O umbră uriaşă, de doi metri, stătea în colţul camerii şi mă privea. Era întunecat, dar o vedeam, chiar dacă nu mă uitam spre ea. La fel ca data trecută, doi ochi mari, galbeni şi strălucitori. De data aceasta eram sigur că aveam de a face cu un diavol. Când am realizat asta, în mijlocul tălpilor am simţit un punct puternic care mă lovea, apoi brusc durerea a urcat până în creştetul capului. Paralizasem complet. Nu mă puteam mişca, nu puteam ţipa, nu puteam să fac nimic, doar tremuram de spaimă. Aşa că am început să mă rog şi imediat cum am zis primul cuvânt am reușit să mă mişc, iar diavolul a plecat.

Nu vă lăsați intimidați!

Aceste două experienţe au fost cele mai intense din viaţa mea. Vreau să vă spun că dacă vreodată vi se va arăta diavolul sau veți simţi că cineva se uită la voi şi nu vedeţi persoana respectivă, rugaţi-vă, pentru că Dumnezeu nu ne va lăsa la greu niciodată. El este alături de noi tot timpul, pentru că noi oamenii, suntem creaţiile Lui. Diavolii încearcă să ne îndepărteze de biserică, dar noi trebuie să nu îi lăsăm să ne acapareze. Vom reuși stând aproape de Cel puternic.