Mărturie pentru viață02.04.2018

O tânără femeie a fost internată în spital pentru o simplă apendicită. Doctorii trebuiau să-i aplice gheață pe stomac – iar la sfârșitul acestor tratamente doctorii i-au sugerat să avorteze copilul. I-au spus că aceasta era soluția cea mai bună, deoarece copilul s-ar fi născut în mod sigur cu o infirmitate.

Dar tânăra și curajoasa femeie a decis să nu întrerupă sarcina, iar copilul s-a născut. “Acea femeie era mama mea, iar copilul aceea eram eu!”, mărturisește Andrea Bocelli, celebrul tenor italian. ”S-ar putea să fiu părtinitor, dar cred că pot spune că acea alegere a fost alegerea corectă. Și cred și sper că acest lucru le va încuraja pe acele mame, foarte numeroase, care se găsesc câteodată în situații dificile, în momente complicate ale vieții, dar care vor să salveze viața copilului lor.”

Andrea Bocelli își încheie povestea cu aceste versuri: „Vreau să trăiesc așa / cu soarele în frunte / și cu un cântec fericit. Vreau să trăiesc să mă bucur / de aerul de munte / deoarece această vrajă / nu costă nimic.”  A se vedea impresionanta mărturie a lui Andrea Bocelli accesând linkul: www.youtube.com/watch?time_continue=70&v=6QfKCGTfn3o

(sursa: www.culturavietii.ro)

Andrea Bocelli: „Vreau să trăiesc așa, cu soarele în frunte  și cu un cântec fericit!”