Frittata cu spanac, ciuperci și mozzarella Valentina Georgescu 01.03.2021
Ingrediente:
-7 ouă;
-1 ceapă medie (tocată mărunt);
-2 linguri de lapte;
-sare;
-piper;
-2 linguri de ulei de măsline
-1 cană spanac proaspăt / congelat frunze
-6 roșii cherry pe care le tăiem pe jumatăte
-1/2 cană ciuperci ( tocate mărunt / feliate )
-1/2 cană mozzarella
-brânză feta fărâmițată (3 linguri)
Într-un bol punem ouă, lapte, sare, piper și amestecăm bine cu un tel.
Alegem o tigaie lată, mai mare, care să nu aibă mânerul din plastic, astfel încât să o putem introduce ulterior în cuptor.
Punem tigaia pe foc mediu, cu 2 linguri de ulei de măsline. Gătim ceapa până când aceasta devine translucidă. Punem ciupercile, spanacul și lăsăm pe foc pentru încă 5 minute. Apoi adăugăm compoziția cu ouă, brânză feta, mozzarella și la final roșiile.
O punem la cuptor pentru încă 15-20 de minute, la 180 de grade Celsius.
Un preparat ideal pentru un mic dejun în familie!
Poftă bună, dragilor!
Valentina-Alexandra Georgescu
Facebook & Instagram: @valentinaalexandrav
@bucatariameabyalexandrav
Zile de post: toate zilele de miercuri și vineri din lună