Frittata cu spanac, ciuperci și mozzarella Valentina Georgescu 01.03.2021

Ingrediente:

-7 ouă;

-1 ceapă medie (tocată mărunt);

-2 linguri de lapte;

-sare;

-piper;

-2 linguri de ulei de măsline

-1 cană spanac proaspăt / congelat frunze

-6 roșii cherry pe care le tăiem pe jumatăte

-1/2 cană ciuperci ( tocate mărunt / feliate )

-1/2 cană mozzarella

-brânză feta fărâmițată (3 linguri)

 

Într-un bol punem ouă, lapte, sare, piper și amestecăm bine cu un tel.

Alegem o tigaie lată, mai mare, care să nu aibă mânerul din plastic, astfel încât să o putem introduce ulterior în cuptor.

Punem tigaia pe foc mediu, cu 2 linguri de ulei de măsline. Gătim ceapa până când aceasta devine translucidă. Punem ciupercile, spanacul și lăsăm pe foc pentru încă 5 minute. Apoi adăugăm compoziția cu ouă, brânză feta, mozzarella și la final roșiile.

O punem la cuptor pentru încă 15-20 de minute, la 180 de grade Celsius.

Un preparat ideal pentru un mic dejun în familie!

Poftă bună, dragilor!

 

Valentina-Alexandra Georgescu

Facebook & Instagram: @valentinaalexandrav

@bucatariameabyalexandrav

 

Zile de post: toate zilele de miercuri și vineri din lună

De același autor