Ne luați drept proști?Vlad Mușat 01.02.2017

31.01.2017, o zi de neuitat pentru poporul român, ziua-n care au fost “dărâmate” toate monumentele închinate eroilor revoluţiei. Cei care au murit pentru libertatea de exprimare, pentru drepturile cetăţeanului, pentru egalitatea în faţa legii vor să iasă din morminte… Caracatiţa roşie s-a întors şi va sufoca România cu minciuni, legi strâmbe și furtişaguri.

Guvernul Grindeanu, posedat de Liviu Dragnea, prin ministrul Justiției a adoptat mişeleşte proiectele de lege care îi vor scoate basma curată şi le vor permite politicienilor să-şi ia ţara înapoi.

Conform site-ului Digi 24: ”Potrivit OUG, incriminarea penală a abuzului în serviciu se va face doar pentru prejudicii mai mari de 200.000 de lei. Florin Iordache a spus că se menţine pragul de 200.000 de lei, dar este eliminată condiţia punerii în mişcare la plângerea prealabilă”.

El a mai precizat că „acest proiect de lege privind graţierea unor pedepse va merge în procedură de urgenţă în Parlament”.

 

Asemenea măsuri într-o ţară Europeană, în anul 2017 par de domeniul S.F. Dar, nu este altceva decât efectul votului de anul trecut, când 3 milioane de români au ales PSD. De ce? Pentru că acest animal veninos şi-a înfipt caninii inclusiv în anumite mijloace de informare in masă, cum ar fi Antena 3 sau Romania TV, care dezinformează şi se folosesc de oamenii mai puţin inteligenţi, pentru a-şi duce planurile mârşave la bun sfârşit.

Sentimentul de dezgust, de revoltă se naşte în oamenii care vor un viitor mai bun pentru copiii lor. Nu trebuie uitat faptul că niciodată violenţa nu a fost o soluţie. De fapt, pe asta mizează laşii, pe un grup de oameni care să acţioneze ferm şi atunci ei vor arăta cu degetul subliniind că în stradă au ieşit “golanii”, expresie reciclată, la fel ca regimul de tristă amintire.

Din păcate, efectele acestor legi vor produce un declic în subconştientul puşcăriabililor. Indiferent sub ce formă este adoptată legea, primitivii vor crede că România este a lor şi numărul abuzurilor se vor înmulţi. Vom reveni la sistemul canceros în care şpaga va decide cine trăieşte, cine are dreptate.

Nu mai spun de cicatricea de pe obrazul ţării care este scoasă-n evidenţă de marile publicaţii din lumea civilizată, o lume de care ne izolăm, prilej pentru Mama Rusie să simtă miros de sânge proaspăt.

„Deşteaptă-te, române!”

De același autor