Fără îndoială şi vouă vi se întâmplă să fiţi sunaţi, când vă e lumea mai dragă, de diferiţi angajaţi ai unor bănci, societăţi de asigurări, agenţii de publicitate şi alte firme care au o unică sarcină de serviciu: sondaje și iar sondaje. În cele mai multe situaţii, acceptul Dvs le asigură acestora nu doar locul de muncă, ci şi o primă consistentă. Iată mai jos un dialog purtat zilele trecute între reprezentanta unei bănci şi clienta ei.
citește articolul
Drobul cu pește este un preparat delicios, ușor de făcut și foarte sănătos. Combinația de pește alb, cu ouăle fierte și verdeața este savuroasă și reprezintă o reinventare inedită a clasicului drob.
Ingrediente pentru drobul cu pește:
citește articolul
Vreţi să fiţi mai sănătoşi? Preparaţi pâinea în casă!
Dospirea aluatului unei pâini este rezultatul unor reacții chimice la care contribuie bacteriile și enzimele din maia și din aer precum și mineralele din sare.
Maiaua este un produs din făină și apă ce fermentează îndelung cu ajutorul unor bacterii numite Lactobacillus care consumă zahăr și formează gaze de dioxid de carbon și hidrogen. Maiaua este saracă în drojdie (spre deosebire de drojdia comercială – foarte concentrată), astfel timpul necesar dospirii este mult mai lung. Gustul pâinii cu maia este ușor acru şi are o aromă distinctă, lucru datorat prezenței acizilor lactic și acetic produși de lactobacili.
citește articolul