Storceag de somn – regina ciorbelor pescăreştiMarian Paraschiv 06.08.2018
*Storceagul este o ciorbă de peşte specifică Deltei Dunării. Nu trebuie confundată cu ciorba de peşte lipovenească.
Ingrediente:
*Storceagul este o ciorbă de peşte specifică Deltei Dunării. Nu trebuie confundată cu ciorba de peşte lipovenească.
Ingrediente:
Compoziţia:
½ kg calcan;
Compoziţia:
-100 gr. unt;
Ingrediente:
- carne de miel cu os 1 300 gr;
Recomandare pentru Postul Sfintelor Paști
Ingrediente (pentru 4 porții): 4 roșii, 3 dovlecei mărunți, 200 g orez cu bobul lung, 1 ceapă, 2 căței de usturoi, 2 linguri ulei de măsline, 200 ml zeamă concentrată de legume (knorr+apă), tarhon, sare, piper.