Humus libanezValentina Georgescu 29.11.2018
“Sufletul devine trup când mănânci, trupul devine suflet când gândești“ - Pitagora
“Sufletul devine trup când mănânci, trupul devine suflet când gândești“ - Pitagora
Compoziţia:
1 kg piept;
Ingrediente (pentru 4 pers): 4 cotlete, sare, piper negru măcinat, făină, ulei pentru prăjit, 24 măsline negre fără sâmburi, 4 linguri busuioc proaspăt tocat.
Pentru sos: 2 linguri ulei de măsline, 1 ceapă verde tocată mărunt, 4 căței de usturoi pisați, 800 g. de roșii decojite din conservă cu zeamă cu tot, 2 linguri bulion, 6 frunzulițe de busuioc sau salvie tocate mărunt, sare, piper negru măcinat.
*Storceagul este o ciorbă de peşte specifică Deltei Dunării. Nu trebuie confundată cu ciorba de peşte lipovenească.
Ingrediente:
Compoziţia:
½ kg calcan;