Provocarile zilei

Ne luați drept proști?Vlad Mușat 01.02.2017

31.01.2017, o zi de neuitat pentru poporul român, ziua-n care au fost “dărâmate” toate monumentele închinate eroilor revoluţiei. Cei care au murit pentru libertatea de exprimare, pentru drepturile cetăţeanului, pentru egalitatea în faţa legii vor să iasă din morminte… Caracatiţa roşie s-a întors şi va sufoca România cu minciuni, legi strâmbe și furtişaguri.

Guvernul Grindeanu, posedat de Liviu Dragnea, prin ministrul Justiției a adoptat mişeleşte proiectele de lege care îi vor scoate basma curată şi le vor permite politicienilor să-şi ia ţara înapoi.

citește articolul


Despre ce modele mai vorbim?… Costin Jacob 11.12.2016

Democraţia ca dementocraţie!…

Formula de mai sus este ironică, dar nu fericită pentru că, nu-i aşa?!, noi, românii credem în demo-craţie (luând ca model SUA, UK după Brexit, Belgia care nu semnează tratate cu Canada sau ceeeeeeee?!…) Am vorbit adesea despre aşa ceva!… Încă un motiv autentic să vorbim despre asta după alegerile din Încă Unitele State ale Americii!… Unite cu cine?!… În niciun caz cu realitatea!…

citește articolul


Pregătiţi de campanie? Gabriela Băducu 16.11.2016

Mincinoși sunt fiii oamenilor!... (Psalmul 61, 9)

Adoptată cu efecte depline și în țara noastră, sărbătoarea Halloween, de origine celtică, promovată excesiv prin industria filmului american, face furori în rândul prichindeilor.

citește articolul