Focus

CREŞTINUL AUTENTIC DE ASTĂZI – UN MARTIR ÎN DEVENIRESilviu Alupei 16.08.2021

-  „Această carte este mărturisirea mea, ca preot ortodox, în aceste vremuri tulburi, pricinuite de apariţia acestui virus – COVID 19, care a fost creat în mod special, ca să lovească în credinţa religioasă a oamenilor din zilele noastre” (pag. 7).

-  „Vremurile apocaliptice pe care le trăim cu toţii în prezent nu ne sperie, căci sunt doar un început de cernere a credinţei” (pag. 7).

citește articolul


Pandemonia, OMS-ul, Big PHARMA – decimarea voită a seniorilorEugen Cojocaru 14.05.2021

O armă militară e creată spre a fi folosită.S-a văzut că OMS-ul lui Big Pharma, ca Inchiziția, interzice disecțiile pentru aflarea adevărului, inclusiv terapiile de succes devenind contrariul numelui pe care îl are!

Prof. univ. dr. Valentin Iftenie, medic primar legist la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din București, dă peste cap statisticile pandemiei: din 150 „decese covid” investigate, foarte puține au fost cauzate de covid! Iar virușii (sau bacteriile), creați în laboratoare militare, se supun aceleiași „reguli de fier”!

citește articolul


România „METASTAZIATĂ” – „Spovedanie clinică”!Eugen Cojocaru 05.03.2021

■ Starea în care se află „pa­cientul România” ne îndreptățește să-i facem ultima spovedanie, pentru orice eventualitate... Dar, poate ajută și dă Domnul să se „însănătoșească”! Henry Ford, cel mai mare (și mai iubit de angajați: primele cartiere sociale, grădinițe, primul care dă salarii decente, asigurări sociale/de sănătate etc.) antreprenor al Americii, fonda­torul firmei auto omonime spu­nea: „Prima pe lista experienței mele de o viață e observația că lucrurile neplăcute trebuie dis­cutate și rezolvate!” Aflăm mereu din anunțuri statistice UE și foruri mondiale (fără să ne mirăm) că suntem ultimii la toate capitolele pozitive, însă „aur&argint” la toate negativele! Sunt „optimiști” din necesitate care speră (fac parte din­tre ei) și aplică motto-ul german: „Dacă nu lupți, ai pierdut de la în­ceput, dacă lupți, ai șanse să câștigi!” Toate „partidele” și caricaturile cu pretenții de politicieni care s-au cocoțat la conducerea centrală și locală a țării se „împopoțonează”, la alegeri și bilanțuri, cu „mărețele” lor realizări: realitatea e mai cruntă și mai amară decât pe vremea lui Cara­giale, mai tragic: și față de perioada socialistă în toate domeniile!

„Artileriștii” jafului național

citește articolul


PANDEMONIA – sfârșitul erei creștin-umanist-democraticeEugen Cojocaru 27.01.2021

De multe ori, lumea nu vede (invers!)... pădurea de copaci! Sunt multe falsificări și denaturări crase ale realității cu această Pandemonie, cum am botezat-o (dețin patentul -n.m.), pentru a instaura Noua Ordine Mondi­ală / NeOM-ul (tot patentul meu)!

„Guvernul mondial” din um­bră a pregătit de mult „îngroparea” Creștin-Umanismului! Nostradamus, în Profețiile sale (înaintea descope­ririi Americilor!), prevedea ridica­rea „Imperiului Diavolului de dincolo de Marele Ocean” în secolul 21! Iată Planul...

citește articolul


Apocalipsa și Antihristul în opera lui Nil DOROBANȚU (III)Silviu Alupei 16.11.2020

„Persecuția științifică!”

În volumul „SOCIOLOGIA”, teo­logul-mucenic Nil Dorobanțu deplân­ge descreștinarea societății umane moderne (cea a secolului 20, cu anali­ze tăioase pentru țările comuniste din Est, dar și pentru statele capitaliste din Vest). Avva Nil parcă ar fi publicat o „scrisoare deschisă” adresată (din catacombele unde scria, în prigoană) ateilor lumii postbelice:

citește articolul