Sănătatea trupului

Beneficiile fructelor de mareDr. Roxana Constantinescu 18.05.2022

”Înlocuiți carnea roșie cu pește și fructe de mare!”

Recomandarea cea mai frecventă a medicilor specialiști nutriționiști este aceea de a înlocui carnea roșie cu peștele și fructele de mare, mult mai sănătoase prin conținutul lor, ușor de digerat și, în plus, simplu de preparat.

citește articolul


Antibioticele naturaleDr. Roxana Constantinescu 03.03.2022

”Farmacia lui Dumnezeu are program permanent și este deschisă pentru toată lumea”

În ultimii doi ani, întreaga populație a fost expusă unei terapii excesive de antibiotice, ca urmare a valurilor intermitente de coronavirus, cu toate formele sale mai mult sau mai puțin virulente și contagioase.

citește articolul


Pentru o viață mai sănătoasă OMEGA 3-6-9 în prevenția bolilorDr. Roxana Constantinescu 13.05.2021

Acizii grași omega-3 reprezintă una dintre cele mai studiate categorii de nutrienți, mai ales datorită beneficiilor pe care le au asupra organismului uman. Literatura de specialitate asociază consumul de acizi grași omega-3 cu efectele pozitive asupra sistemului cardiovascular, imunitar sau nervos, dar și cu scăderea proceselor inflamatoare în diferite patologii autoimune. Astfel, acizii grași omega-3 intervin într-o serie de reacții biochimice esențiale, contribuind la menținerea stării de sănătate.

O inimă mai bună

citește articolul