„Fiţi treji, privegheaţi. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită!” (I Petru 5, 8).

Leul răcnind

”Lasă-mă să trăiesc!”Gabriela Băducu 14.02.2019

”Niciunul dintre inițiatorii recentului actul normative  nu este capabil să-și imagineze chinurile suferite de pruncul ucis în pântece.”

22 spre 23 ianuarie 2019 rămâne în memorie ca fiind noaptea în care o clădire emblematică a metropolei New York (One World Trade Center) a fost luminată în culoarea roz pentru a sărbători, potrivit lui Andrew Cuomo, guvernatorul statului american New York, „o victorie istorică pentru newyorkezi și valorile progresive ale acestora“.

citește articolul


România... 101 „haniversările” politicienilor... şi suferinţele oamenilor de josEugen Cojocaru 25.01.2019

■ Mereu auzim vorbe mari la „poli­ticieni” (fripturiști, vorba lui Nenea Iancu) -nici ei nu cred bilanțurile lor deșănțate. Doar îndemnizațiile și pensiile „speciale” ce și le „aprobă” sunt pe măsura minciunilor sfrun­tate pe care își clădesc viața și cari­erele. Iată o radiografie a „marilor reușite”!

■ Toate realizările cu care ne mân­drim, în orice domeniu, se datorează exclusiv inițiativei particulare, împo­triva șicanelor instituțiilor politice și administrative ocupate de nulități puse pe aranjamente de partid și ja­furi...

citește articolul


Mesaj de Centenar pentru tineriIoana-Corina Pădure 06.12.2018

■ Tânărul de azi se zbate între două lumi. Să fie pierdut în griji și desfătări lumești. Sau să fie parte din oastea lui Hristos, luptătoare pentru mântuirea sufletului și salvarea Neamului nostru creștin.

■ Care modele sunt cele adevărate? Cele din lumea mondenă sau cele din Creștinismul bimilenar? Întrebările sunt, bineînțeles, retorice. Știm că se dorește de la cel mai înalt nivel o dez­armare sufletească a tinerilor români și o anulare a existenței lui Dumnezeu.

citește articolul